Entreprenør

Entreprenørarbejde i høj kvalitet

Søger du hjælp til anlægsarbejde, nedgravning eller kloakarbejde? Så kan vi hjælpe. Vi har mange års erfaring bag os og arbejder altid for at skabe den bedst mulige løsning for vores kunder.

 

Fra fibernet til kloakarbejde

Vi har en bred ekspertise, der sikrer dig kompetent hjælp inden for alle former for nedgravning, kloak og vand.

Hver eneste dag løser vi mange forskelligartede opgaver for både virksomheder og private. Vi er kontinuerligt i gang med at grave fibernet, og desuden står vi altid til rådighed for kloakarbejde i nybyggeri o.lign.

Vores arbejde er mangfoldigt, og vi arbejder altid på at finde en løsning, der dækker netop dit behov. Vi udfører bl.a.:

  • Kloakarbejde
  • Nedgravning af fiber og kabler
  • Nedgravning af jordvarmeslanger
  • Dræning
  • Betonskæring
  • Anlægsarbejde
  • Alt forefaldende arbejde med gravemaskiner ​

 

God service – før, under og efter

Vi ved, at godt håndværk kræver god rådgivning. Derfor tager vi os altid tid til rådgivning. Vi sætter den gode dialog i fokus, og det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse – både før, under og efter projektet.

Det betyder, at vi altid efterlader stedet, så det ser ligeså fint ud, som da vi kom. Vores telefon er desuden altid åben for kunder, der har opfølgende spørgsmål.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 75 25 40 75. Vi servicerer både virksomheder og private, og vi er ikke begrænset af geografien. Vi hjælper gerne til, hvor der er behov. 

KONTAKT OS

info@kvongvvs.dk
+45 7525 4075

Langgade 5, Kvong
6800 Varde

Kvong A/S. Autoriseret VVS installatør og kloakmester i Varde

Vi er et gammelt firma med rødder over 50 år tilbage, vi beskæftiger os med alt indenfor VVS-, Kloak-, Entrepenør-, Smede-arbejde, samt leveran-dør til landbruget. Vi er et sammentømret team på ca.11 ansatte, hvor de fleste medarbejdere har været ansat i firmaet i mellem 10 og 30 år.

Læs mere om os

MEDLEM AF
ARBEJDSGIVERNE

Følg os på
FACEBOOK