Kloak og entreprenør

Kloak

Har du brug for hjælp til kloakarbejdet?

Vi løser en lang række opgaver inden for kloakering for både virksomheder og private. Vi har mange års erfaring bag os og stræber efter at finde den bedst mulige løsning til netop dit behov.

Vi udfører bl.a:

Kloak

Har du brug for hjælp til kloakarbejdet?​

Vi løser en lang række opgaver inden for kloakering for både virksomheder og private. Vi har mange års erfaring bag os og stræber efter at finde den bedst mulige løsning til netop dit behov.

Vi udfører bl.a:

Kloak

Professionel rådgivning til forsikringsskader

Vi løser rigtig mange opgaver, der drejer sig om forsikringsskader. Vi varetager hele processen, sørger for TV-inspektion, vurderer skaden, udfærdiger dokumentation og tager også gerne kontakten til dit forsikringsselskab, hvis du ønsker det.

Herefter finder vi den bedst mulige måde at reparere din kloak på. Vi lægger stor vægt på den personlige rådgivning, så du får præsenteret et løsningsforslag, der passer til dig. Herefter varetager vi reparationen – til tiden og i høj kvalitet.

VVS

Hjælp til akutte skader

Nogle reparationer kan ikke planlægges – det ved vi. Derfor tilbyder vi hurtig hjælp til dig, der står med et akut problem. På den måde er du sikret hurtig og professionel hjælp, når du behøver det allermest.

Vi stræber efter at stå til rådighed for vores kunder og tilbyde den bedst mulige service. Uanset opgaven vil du opleve god dialog, en pris der matcher det aftalte – og så rydder vi selvfølgelig pænt op efter udført arbejde.

Entreprenør

Entreprenørarbejde i høj kvalitet

Fra fibernet til kloakarbejde

Vi har en bred ekspertise, der sikrer dig kompetent hjælp inden for alle former for nedgravning, kloak og vand.

Hver eneste dag løser vi mange forskelligartede opgaver for både virksomheder og private. Vi er kontinuerligt i gang med at grave fibernet, og desuden står vi altid til rådighed for kloakarbejde i nybyggeri o.lign.

Vores arbejde er mangfoldigt, og vi arbejder altid på at finde en løsning, der dækker netop dit behov.

Vi udfører blandt andet:

Entreprenør

God service – før, under og efter

Vi ved, at godt håndværk kræver god rådgivning. Derfor tager vi os altid tid til rådgivning. Vi sætter den gode dialog i fokus, og det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse – både før, under og efter projektet.

Det betyder, at vi altid efterlader stedet, så det ser ligeså fint ud, som da vi kom. Vores telefon er desuden altid åben for kunder, der har opfølgende spørgsmål.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 75 25 40 75.
Vi servicerer både virksomheder og private, og vi er ikke begrænset af geografien. Vi hjælper gerne til, hvor der er behov.