Landbrug

Landbrug 

Vi hjælper en lang række kunder og samarbejdspartnere med VVS-installationer og entreprenørarbejde inden for landbruget. Vores arbejde bygger på mangeårig erfaring med VVS-faget, og vores kunder er typisk langvarige samarbejdspartnere.  

 

Vi udfører bl.a.:  

  • Markvand
  • Salg og reparationer af landbrugsmaskiner
  • Gyllehåndtering
  • Nybyggeri og reparationer i stalde 

 

Langvarige relationer og samarbejdspartnere 

Vi elsker at yde god service til vores kunder – og det bærer vores arbejde præg af. Størstedelen af de opgaver vi udfører inden for landbrug, er for kunder, vi har samarbejdet med i mange år. Vores kunder ved, de kan stole på os – både nu og i fremtiden. Vi sætter nemlig en ære i at lære vores kunder og deres behov at kende og opbygge gensidig tillid.  

 

Nybyggeri i stalde 

Vi hjælper bl.a. med komplette VVS- og varmeinstallationer i nybyggede stalde, ligesom vi også reparerer og vedligeholder eksisterende installationer og varmeanlæg. Vores dygtige smede kan desuden hjælpe med flotte stålløsninger.  

 

Hjælp til vandingsanlæg 

Med vores mangeårige erfaring inden for VVS, hjælper vi vores kunder med installation af vandingsanlæg.
Vi lægger altid vægt på at finde den helt rigtige løsninger for hver kunde, så vi er sikre på, alle behov bliver dækket. Det er god service for os. 

 

Kontakt os 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 75 25 40 75.  

KONTAKT OS

info@kvongvvs.dk
+45 7525 4075

Langgade 5, Kvong
6800 Varde

Kvong A/S. Autoriseret VVS installatør og kloakmester i Varde

Vi er et gammelt firma med rødder over 50 år tilbage, vi beskæftiger os med alt indenfor VVS-, Kloak-, Entrepenør-, Smede-arbejde, samt leveran-dør til landbruget. Vi er et sammentømret team på ca.11 ansatte, hvor de fleste medarbejdere har været ansat i firmaet i mellem 10 og 30 år.

Læs mere om os

MEDLEM AF
ARBEJDSGIVERNE

Følg os på
FACEBOOK