VVS

VVS

Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for VVS

Vores dedikerede medarbejdere har mange års erfaring bag sig og leverer arbejde af høj kvalitet. Vi kvalitetorienteret i vores faglighed og har altid en løsning på netop dine udfordringer.

Vi udfører bl.a:

VVS

Vi står klar til at hjælpe dig med alt inden for VVS

Vores dedikerede medarbejdere har mange års erfaring bag sig og leverer arbejde af høj kvalitet. Vi er ærekære omkring vores faglighed og har altid en løsning på netop dine udfordringer.

Vi udfører bl.a:

VVS

Energioptimering

Vil du gerne energioptimere din bolig? Så kan vi hjælpe! Vi udfører rigtig meget energioptimering med varmepumper og biokedler – og altid på en måde, der passer til den enkelte kunde og netop deres hus.

For os er det nemlig vigtigt, at energioptimeringen er kosteffektiv og skaber tydelige besparinger. Derfor tager vi altid ud og ser på din bolig, inden vi går i gang, så vi sammen kan fastlægge den helt rigtige løsning og sikrer, at du oplever en mærkbar forandring.

VVS

Professionel hjælp til nybyggeri og renovering

VVS-installationer til renovation og nybyggeri er noget af det, vi laver allermest af. Når vi arbejder med nybyggeri, er vi med i dit projekt fra starten og rådgiver, så installationerne tager hensyn til dit fremtidige energibrug.

Vi er desuden meget omstillingsparate i vores arbejde – særligt når vi arbejder med renovation og måske opdager udfordringer i bygningsstrukturen undervejs. Vi har en stærk tro på, at vi kan løse det umulige – og vi kører aldrig, før vores arbejde virker.

VVS

Kompetencer

Vi er VE-certificerede

Vi er en certificeret VE-installatør af varmepumper. Det er din garanti for, at vi har stor erfaring med vedvarende energi og kan installere energianlæg korrekt. Hos KVONG A/S får du altid kvalificeret rådgivning til, hvilken energiløsning der er bedst for dig. Samtidig betyder vores VE-certificering også, at du kan benytte os, når du søger om tilskud til energirenovation.

Vi tilbyder hele pakken

KVONG A/S dækker bredt og har kompetencer inden for flere fagområder. Derfor kan vi tilbyde dig målrettet rådgivning og hjælp inden for alt VVS, kloak- og smedearbejde, entreprenørarbejde og meget mere. Vi har øje for helheden og tager højde for de udfordringer, der kan opstå sideløbende med de opgaver, vi skal løse. Vores brede ekspertise sikrer dig gode løsninger, der fungerer i praksis!

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon.