Smedearbejde

Smedearbejde

Leder du efter en samarbejdspartner til dit næste smedeprojekt? Hos KVONG A/S får du dit smedearbejde udført af dygtige smede med mange års erfaring. Vi er kendt for at yde personlig og imødekommende betjening, der sikrer, at du får den bedst mulige løsning. 

 

Rådgivning

Vi sætter en ære i, at du får ærlig og grundig rådgivning og sparring til materialevalg og design, så du kan træffe den beslutning, der passer bedst til dig. Vores faglige stolthed og viden er din garanti for, at der bliver taget højde for alle detaljerne i dit projekt.

 

Specialløsninger

Vores dygtige smede leverer altid den løsning, der passer til dit hjem eller virksomhed. Der er ingen grænser for, hvilke opgaver vi kan hjælpe med, og vi laver mange specialløsninger.

 

Virksomheder og private

Vi udfører både smedearbejde for virksomheder og private. Til private leverer vi smukke og funktionelle løsninger til f.eks. nybyggeri, og inden for industrien samarbejder vi både med udendørsarkitekter og virksomheder i landbrugs- eller byggebranchen. 

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 75 25 40 75. Vi servicerer både virksomheder og private, og vi er ikke begrænset af geografien. Vi hjælper gerne til, hvor der er behov. 

 

KONTAKT OS

info@kvongvvs.dk
+45 7525 4075

Langgade 5, Kvong
6800 Varde

Kvong A/S. Autoriseret VVS installatør og kloakmester i Varde

Vi er et gammelt firma med rødder over 50 år tilbage, vi beskæftiger os med alt indenfor VVS-, Kloak-, Entrepenør-, Smede-arbejde, samt leveran-dør til landbruget. Vi er et sammentømret team på ca.11 ansatte, hvor de fleste medarbejdere har været ansat i firmaet i mellem 10 og 30 år.

Læs mere om os

MEDLEM AF
ARBEJDSGIVERNE

Følg os på
FACEBOOK